Ha az újévi fogadalmadban szerepel a megújulás, akkor a céges honlap webdesignját se hagyd ki a sorból. Sokkal könnyebb lesz kitartanod, ha néhány hónap alatt mérhetően megnő majd az oldal látogatottsága – ahogyan a bevételeid is.

Mutatok 3 olyan friss design trendet, amikkel modernizálhatod a honlapod megjelenését és felzárkóztathatod a jövő kihívásaihoz.

A december a legjobb alkalom arra, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, ha az újév első felében szeretnéd átterveztetni a weboldaladat. Az alábbi 3 design trend izgalmas új színt vihet a vállalkozásod életébe, bátran meríts ihletet belőlük.

A régimódi az új módi

A vintage design sok területen hódít, a lakberendezéstől a bicikli designig. Úgy tűnik, a webdesignban is megtalálta a helyét, hiszen nagyon sokoldalúan lehet dolgozni ezzel a stílussal. Felejtsd el a nagyi nippes, horgolt terítős, rózsás módiját. Sokkal elegánsabb és több asszociációra lehetőséget adó módon is beépíthetjük a vintage design-t a honlapod megjelenésébe.

vintage webdesign - az új régi

vintage webdesign – az új régi

A régi nyomtatott sajtó stílusát idéző weboldalak a klasszikus betűtípusokat, nagy betűmérettel szedett főcímeket keverik a modern, minimalista megjelenéssel.

A végeredmény elegáns, professzionális és egy kicsit merész.

Remekül illik a sárgás-bézs háttér, illetve a régi napilapok híranyagának elrendezési stílusa ehhez a designhoz.

A papír érintését, a tinta illatát és az igazán nagy események ígéretét hordozza.

Az egyik legjobb példát erre a webdesignra itt találod. Az oldal felépítése a történetmesélést szolgálja, a designnak köszönhetően pedig a felhasználó számára az időutazás élményét nyújtja.

Igazi kuriózum.

A kör közepe

Ha szeretnél egy kicsit érdekesebb megjelenést a weboldaladnak, de kedveled a biztonságos megoldásokat, akkor ez a design tetszeni fog.

A körformának csodálatos pszichológiai hatása van, harmóniát visz a látványba és megteremti a képen lévő elemek kohézióját és szinte mindenhez passzol.

kör webdesign - nem lősz vele mellé

kör webdesign – nem lősz vele mellé

Ki mondta, hogy a call to action gomboknak téglalap alakúnak kell lenniük? Miért ne helyezhetnéd a fontos információt a lap közepére, de a szokásos szövegdoboz helyett most körformát alkalmazva?

Ezt a designt sokkal könnyebben összefésülhetjük bármilyen arculattal és mégis üdítő változást eredményezhet.

Inspirációként nézd meg ezt az oldalt.

Vidám színek és formák

Ebbe a webdesign trendbe bele lehet adni apait-anyait, ugyanis az animált effektek és illusztrációk, mozgó feliratok és váratlan formák mind nagyon jól állnak neki.

Stockfotók és mosolygó emberek helyett használj vidám, bolondos grafikákat, hiszen ezek jelentik ennek a wedesign koncepciónak a lelkét.

A világos, ragyogó színeknek köszönhetően a weboldal instant boldogságforrás lesz.

A mozgó elemek meghökkentő vitalitást visznek az egyforma, statikus honlapok sorába.

Formabontó megoldások alkalmazásával, pl. szokatlan irányba görgethető oldalkialakítással még izgalmasabb és modernebb lesz a végeredmény.

A rávitt kurzor hatására megmozduló gombok és az animációk interakcióra hívják a látogatót, az izgalmas részletek pedig arra buzdítják, hogy minél több időt töltsön az oldalon.

Felkeltik az érdeklődést, a játékos kedvet.

Ennek a stílusnak a megtervezésére azonban kizárólag tapasztalt, profi webdesigner alkalmas. Khm, mondtam már, hogy ismerek ilyet? 🙂

Az izgő-mozgó elemeket és a vibráló színekkel könnyű túlzásba esni, amik lassíthatják az oldalt és éppen az ellenkezőjét fogod elérni a várt hatásnak – nem lesz ember, aki kivárja, amíg betölt a weboldalad.

Ennek a menő webdesignnak ékes példája ez az oldal, vagy akár ez is.

Mit jelent mindez?

Ha úgy érzed, hogy az üzleti weboldalad már nem szolgálja jól az érdekeidet és eljárt felette az idő, akkor minél hamarabb terveztesd újra.

Tudjuk, hogy olyan weboldalt szeretnél, ami a következő néhány évben biztosan megállja majd a helyét, így tehát olyan webdesignra van szükséged, ami elébe tud menni a következő időszak elvárásainak.

Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy az online térben egyre nagyobb a verseny, ezért szükséged lesz valami „wow” faktorra, hogy felhívd magadra a figyelmet és ott is tartsd a célközönségedet – főleg, ha hirdeted a weboldalad.

Gyerünk, arasd le a babérokat – segítünk elérni céljaidat.

Hívj minket és együtt kitaláljuk, mivel tudnál kitűnni a tömegből.