Neked újratervező specialistára van szükséged

Kizárólag újratervezéssel foglalkozunk, egyedüliként Magyarországon.

Kivitelezőként hozzád hasonló ambiciózus vállalkozásokat támogatunk, hogy értékesebb megrendelőket érjenek el olcsóbban.

Képzeld el, ahogy jobb szolgáltatásokat értékesítve olyan körökbe jutsz be, amikről eddig nem is álmodtál.

Szerinted is óriási hiba lemaradnod csupán azért, mert céged megjelenése nem tükrözi az általatok képviselt minőséget? Engedd, hogy vállalkozásod márkáját a nemzetközi márkák szintjére emeljük.

Büszkék vagyunk arra, hogy kisvállalati ügyfeleink körében keresettek vagyunk. Ajánlásainkat amiatt kapjuk, mert a korábbi elhanyagolt arculat, esetleges kommunikáció és elnagyolt weboldal helyett – professzionális élményt teremtünk. Amilyet a Te vállalkozásod is megérdemel. Fogjuk a kezed az út során, mindenről tudni fogsz.

A jó design mindig egy sztorival kezdődik. A Designabc 17 éve írja ügyfelei sikertörténetét a design segítségével.

Üdv a fedélzeten, Bartal Péter vagyok. Én vezetem a Designabc-t. A projekt elejétől a végéig én viszlek végig, bár a háttérben fogunk még páran dolgozni a projekteden – nálunk ez vált be.

Sok éves ügynökségi grafikai tervezői és elemzői tapasztalatait teszem hozzá projektedhez. Korábban nagyvállalatok magyarországi megjelenésén dolgoztam, mint pl. CIB Bank, Coca Cola, Raiffeisen, Honda, Gyöngy Patikák.

A Designabc inkább kisvállalatoknak tud igazán kiugró eredményt felmutatni. A legjobb helyen jársz. Őszinte figyelemmel érdeklődünk az üzleted iránt. Meg akarjuk érteni. Eggyé válni vele. Hogy a legjobbunkat adjuk hozzá.

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Kapcsolatfelvétel