2mp alatt eldönti a terméked sorsát
a termék csomagolás újratervezés

Növekvő eladási számok csomagolás design újratervezéssel

Saját márkás termékek csomagolás újratervezése

Döcögnek az eladási adataid, pedig a terméked kiváló? Legyen szemnek is szép, praktikus csomagolása termékednek, mert ezzel közvetlenül befolyásolod a terméked eladási számait. A vásárlóidnak rögtön első látásra érezniük kell, hogy jól döntenek, ha megveszik a portékádat.

2 mp van arra, hogy meggyőzd terméked minőségéről a vevőd. A design adja a különbséget. Ha eddig nem ment, most itt az idő, hogy támogassunk ebben!

A design adja a különbséget

A minőségi termékcsomagolás erős első benyomást tesz a vásárlódra. Egyszerűen így működünk. Ha szépnek látjuk, minőséginek hisszük. Az elegáns, testre szabott csomagolású terméked (akár polcon, akár postán érkezik) megteremti ezt az igazi értékérzetet. A minőségi kiskereskedelmi csomagolás kiemeli a terméked a polcokon folyó versenyben.

A terméked ezzel azt mondja vásárlódnak, hogy nem csak terméket vásárol. A termék köré épített élményt vásárolnak. 

Amikor a terméked csomagolása egyben élmény is lesz

Vásárlóid izgulnak, mint a gyerekek a karácsonyi ajándék kibontásakor. Izgatottan várják mi fogadja őket, amikor hozzájutnak a termékedhez. Csináljunk élményt a kibontásból. A közösségi oldalak tele vannak ilyen “unboxing” videókkal és roppant népszerűek.

Észrevetted, mekkora lehetőség ez számodra, hogy növeld a márkád és a terméked hírét? Használjuk ki a figyelmet…

A minőségi termékcsomagolás tervezés sorsfordító a terméked eladásában. A lelkes vevőid megérdemlik, hogy kiváló terméked élmény legyen nekik

Mit szólsz szuper garanciáinkhoz?

  • TE + MI garancia: Csak olyat adunk át, ami neked is tetszik és szakmailag is mögé tudunk állni garancia

  • Nem tűnünk el garancia: 2003 óta segítjük partnereinket magasabb polcra kerülni. A lassan 20 év folyamán nem volt egyetlen projekt sem, amiből elpárologtunk. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonságunk.

  • Nyomdai felhasználás garancia: olyan anyagokat adunk neked, amivel a nyomda plusz munka nélkül haladni tud. Ha mégsem, szólj nekünk, letárgyaljuk, módosítjuk – neked ezzel nem lesz feladatod

Nincs kétséged, igaz?

  • Marketing Diamond Award 2020

  • Marketing Diamond Award 2017

  • Arany Effie díj kampánytag

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Kapcsolatfelvétel