Eldönti a terméked sorsát
a termék csomagolás újratervezés

Növekvő eladási számok csomagolás design újratervezéssel

Saját márkás termékek csomagolás újratervezése

Döcögnek az eladási adataid, pedig a terméked kiváló? A szemnek szép, praktikus csomagolás a terméked feromonja. Ezzel közvetlenül befolyásolod a terméked eladási számait. A vásárlóidnak már első látásra érezniük kell, hogy jól döntenek, ha megveszik a portékádat.

2 mp van arra, hogy meggyőzd terméked minőségéről a vevőd. A redesign adja a különbséget. Ha eddig nem ment, most itt az idő, hogy támogassunk ebben!

Az újratervezett termék csomagolás adja a különbséget

A neten bonyolított kereskedelemben nagyobb a verseny, mint eddig bármikor – és ez csak keményebb lesz. Mit jelent ez számodra?

Több versenytársat, több vevőt és növekvő érdeklődő számot az összes demográfiai csoportban. A vásárlói magatartás elemzésünk azt mutatja, hogy a számítógépről a mobilra költöztek a vásárlók. Egyre nagyobb számban mobilról adják le rendeléseiket. Több, mint 50% kizárólag mobilról bonyolítja webshopos vásárlásait.

Ahol ennyire nagy a verseny, hogyan tudsz mégis egyedülálló maradni?

Amikor a terméked csomagolása egyben élmény is lesz

Vásárlóid izgatottan várják mi fogadja őket, amikor hozzájutnak a termékedhez. Csináljunk élményt a kibontásból! A közösségi oldalak tele vannak „unboxing” videókkal és roppant népszerűek.

Ilyen dinamikus és versenyző piacon a versenytársaid talán alábecsülik a jelentőségét. Pedig fejlődés előtt az egyedi csomagolás alkalmazása. Észrevetted már, hogy a minőségi termékcsomagolás jóval több annál, mint a terméked tárolója.

Rengeteg szerepet játszik. Már ma kezdj el a gondolkozni termékcsomagolásról, mint az online üzleted szerves eleméről.

A felvillanyozó termék csomagolás újratervezés sorsfordító az eladásaid növelésében. A vevőid lelkesek attól, ha kiváló terméked élményt jelent nekik.

Mit szólsz szuper garanciáinkhoz?

  • TE + MI garancia: Csak olyat adunk át, ami neked is tetszik és szakmailag is mögé tudunk állni garancia

  • Nem tűnünk el garancia: 2003 óta segítjük partnereinket magasabb polcra kerülni. A lassan 20 év folyamán nem volt egyetlen projekt sem, amiből elpárologtunk. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonságunk.

  • Nyomdai felhasználás garancia: olyan anyagokat adunk neked, amivel a nyomda plusz munka nélkül haladni tud. Ha mégsem, szólj nekünk, letárgyaljuk, módosítjuk – neked ezzel nem lesz feladatod

Nincs kétséged, igaz?

  • Marketing Diamond Award 2020

  • Marketing Diamond Award 2017

  • Arany Effie díj kampánytag

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Kapcsolatfelvétel