Project Description

weboldal újratervezés
proman consulting

  • weboldal stratégia újratervezés
  • weboldal újratervezés

Most, hogy a logót és a vállalati arculatot is újratervezték, jó időzítéssel a weboldal újratervezés is téma lett. A vállalati site-on realizálódnak a hirdetések. Ide érkeznek az érdeklődők, akik számára nagy értékű képzéseket értékesítenek. Így aztán egyáltalán nem mindegy mennyire egyszerű jelentkezni képzéseikre. Azt hiszem ebben hoztuk a legnagyobb hasznot nekik…

Kihívás

Nagy értékű képzéseket értékesítő weboldal, szétszórt képzési frissítési folyamattal, hosszú frissítési idővel. Innen indultunk.

Megoldás

Mindent egy helyen elv alapján terveztük újra a weboldal jelentkezési és frissítési rendszerét. Ehhez ehhez jött a újratervezett webdesign is, amely a felhasználói élményt növelte a mobilról is érkező forgalomnak.

Eredmény

SEO eredmények megtartásával kedvelhető új felület, újratervezett weboldal, amelyre érdemes a hirdetési pénzt költeni, amit a növekvő konverziós értékek is bizonyítanak.

Proman Consulting weboldal újratervezés előtte / utána

Weboldal újratervezés Proman Consulting - ilyen voltWeboldal újratervezés Proman Consulting - ilyen lett az új weboldal

Régi designból újratervezett

„Hirdetési eredményeink növekednek, az ügyfeleink szeretik az új felületet és az egyik legnagyobb problémánkat, az időrabló frissítési procedúrát is sikerült egyszerűre csökkenteni”

– Czimbalmos Zsolt, CEO, Proman Consulting