Csomagolás újratervezés

Miért választják pont a te termékedet majd a vásárlóid?
Nyomdailag előkészített, esztétikus csomagolás tervezés

Értékesítésnek alárendelt, minden marketing rendszerhez passzoló módszerünkkel készül logó újratervezés és a rendszerbe foglalt vállalati arculat készítés.

Óriási hiba lemaradnod csupán azért, mert céged megjelenése nem tükrözi az általad képviselt minőséget. Engedd, hogy vállalkozásod logóját és arculati elemeit a nemzetközi márkák szintjére emeljük.

Ügyfeleink elismerik, hogy elhanyagolt arculat, esetleges kommunikáció és elnagyolt weboldal helyett – professzionális márkaélményt teremtünk. Pont amilyet a vállalkozásod megérdemel. Fogjuk a kezed az út során, mindenről tudni fogsz.

Minden design egy sztorival kezdődik. A Designabc 17 éve írja ügyfelei sikertörténetét a design segítségével.

A Designabc független márkaépítő csapat. Már a munkánk elején kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy stratégia alapján dolgozzuk ki újratervezett vállalati arculatod minden részét. Egységbe foglalva, rendszer szinten áthaladva a céges megjelenésed és marketinged minden elemén.

Már 7 éve csiszoljuk azt a tervezési folyamatot, amely utat enged a kreativitásnak, de időrabló, parttalan rajzolgatások és pótcselekvések helyett produktívak tudunk maradni. A pénzedért a lehető leghamarabb professzionális eredményt fogsz látni.

Tudatosan hatunk vevőidre és 2mp alatt igyekszünk meggyőzni őt arról, hogy választása profi céget takar, amiben megbízhat. Budapesten nap, mint nap intenzíven dolgozunk azon, hogy a márkád látható, megjegyezhető és inspiratív legyen.

A legjobb helyen jársz. Őszinte figyelemmel érdeklődünk az üzleted iránt. Meg akarjuk érteni. Eggyé válni vele. Hogy a legjobbunkat nyújtsuk.

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Kapcsolatfelvétel