Termékcsomagolás újratervezés
közvetlenül növeli bevételed

Vásárlóid falják majd a termékeidet, eladásaid meglódulnak

Sajátmárkás terméked csomagolás újratervezése

Esztétikus terméked világmárkákkal versenyez. Saját márkás terméked csomagolásán pontosan tetten érhető a csomagolás design közvetlen haszna. A te vásárlóid a pénztárcájukkal szavaznak termékednek bizalmat. Már az első látásra meggyőzőnek kell lenni, különben bezárhatod a boltot. Minden terméket akkora gondossággal tervezünk, mintha a sajátunk lenne. Értő figyelmet szentelünk neked.

Minden vállalati helyzetben építi hitelességed

Újratervezett vállalati logódnak, cégarculatnak a szokásos esztétikai jellemzők mellett mérhető tulajdonságai is vannak. Akár egészen egyszerűek, amelyek hiánya rontja az üzletmeneted hatékonyságát. Engedd, hogy hozzásegítsünk céges designod legjobb lépéséhez. Az újratervezett vállalati arculatod teljessége élmény lesz. Minden vállalati helyzetben építi hitelességed.

Hogyan lesz újratervezett vállalati logód és arculatod?

Tudod, hogy minden a stratégián múlik és ez most sincs másképp. Így a tervezés során könnyű dolgunk lesz. Ekkorra már ismerjük a legfontosabb kereteket, mindketten tudjuk honnan és hová szeretnék elérni.

A logó és az arculat kiemelten érzékeny együttes rendszer. Nincs is értelme különválasztani őket, úgy helyes, ha egy egységként tekintünk rá.

Nincs szükséged logó és arculat újratervezésre, ha

Unod a céges designt

Most nem akarsz rászánni nagyobb keretet

Minden rendben van

Nagyon megtetszett valaki más cég arculata

A céges arculat a vállalati tőkéd emeli. Növekszik a bizalom és a hitelesség. Vevőid szemében megbízhatóvá válnak céged értékei

Mit szólsz szuper garanciáinkhoz?

  • TE + MI garancia: Csak olyat adunk át, ami neked is tetszik és szakmailag is mögé tudunk állni garancia

  • Nem tűnünk el garancia: 2003 óta segítjük partnereinket magasabb polcra kerülni. A lassan 20 év folyamán nem volt egyetlen projekt sem, amiből elpárologtunk. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonságunk.

  • Nyomdai felhasználás garancia: olyan anyagokat adunk neked, amivel a nyomda plusz munka nélkül haladni tud. Ha mégsem, szólj nekünk, letárgyaljuk, módosítjuk – neked ezzel nem lesz feladatod

Nincs kétséged, igaz?

  • Marketing Diamond Award 2020

  • Marketing Diamond Award 2017

  • Arany Effie díj kampánytag

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Kapcsolatfelvétel